Karta som med röd fyrkant ramar in Bryggaregatan, Borås, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Polis skickas till Bryggaregatan efter larm via SOS om en misshandel på ett gym.

Bryggaregatan, Borås, Västra Götalands län

Samtal kommer via SOS om en misshandel som inträffat på ett gym. En man uppges ha blivit knivskuren, men han har lämnat platsen i bil.

Polis arbetar på platsen med att utreda händelsen.

Det framkommer att två personer ska ha kommit in till akuten på Borås sjukhus, de har troliga knivskador. Polis åker till platsen.

Polisen får fram uppgifter som pekar på att de två männen som kommit in till akuten är de män som var involverade i bråket på gymmet. Det visar sig även att båda männen har skador som troligen kommer från kniv.  

En har lindriga skador, mindre knivsår och svullen hand. Den andra mannen har något större skador på baksidan av båda benen. Båda skadorna är troligen knivskador. Två okända gärningsmän uppges ha lämnat gymmet, ingen av dessa är för närvarande gripna.

Förundersökning inled med rubricering grov misshandel i två fall.   

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra