Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsladugård, Älvsborgsgatan, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Bråk på pizzeria i Kungsladugård. En man har skador.

Kungsladugård, Älvsborgsgatan, Göteborg, Västra Götalands län

Polis kallas till en pizzeria vid Älvsborgsgatan med anledning av bråk i lokalen. Oklart vad som inträffat men en person uppges var skadad. Den skadade är troligen en gäst och han ska ha varit i bråk med en eller flera personer på platsen.

Troligen har den skadade någon typ av huvudskada, skärsår i ansiktet. Möjligen har han blivit slagen med något tillhygge. Det kan handla om en flaska.

Ambulans kallas till platsen med tanke på att den skadade uppges blöda kraftigt och kan ha en skada på ett öga.

Kl 20.20: Polis på plats. Oklart om gärningsmannen finns kvar på platsen. Det uppges att flera personer sprungit från platsen. Fler polispatruller kallas till platsen. Det uppges dock vara lugnt när polisen kommit fram.

En förundersökning har inletts med rubricering grov misshandel. Den skadade körs med hjälp av ambulans till Sahlgrenska sjukhuset, oklart skadeläge.

Polis på plats uppger att en man som kan vara kopplad till händelsen har hittats, man kontrollerar just nu vilken roll han haft i händelsen.

Det finns för närvarande inga uppgifter om vad som ligger bakom bråket/händelsen.

Ingen gripen. Polisen upprättar anmälan. Berörda personer på plats har hörts. Den skadade är kvar på sjukhus.  

   

  

Mest läst av andra