Karta som med röd fyrkant ramar in Gamlestadstorget, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov Man misshandlad vid hållplats, Gamlestadstorget.

Gamlestadstorget, Göteborg, Västra Götalands län

Polis och ambulans larmas till hållplatsen vid Gamlestadstorget efter det att vittnen sett en man bli sparkad bl a i huvudet flertal gånger av två andra män. Gärningsmännen ska enligt vittnen ha lämnat platsen till fots. Offret uppges blöda men i övrigt är inte skadeläget känt. Möjligen känner de tre varann, de har fört ett samtal före brottet inträffade. 

En polispatrull åker fram mot brottsplatsen, mannen anträffas. Den skadade har dock försökt undkomma polisen. Ytterligare patruller söker efter de två gärningsmännen. En förundersökning med rubricering grov misshandel inleds. Polishelikoptern ansluter till sökandet.

Polis på plats meddelar att det inte finns behov av ambulans till platsen. Offret samt en kamrat till denne avvisar hjälp från polisen. Detta trots att offret har uppenbara skador i ansiktet, svullnad och sår. Polisen hör vittnen till händelsen.    

Ingen gripen i nuläget. Ej anträffade. Den skadade körs med hjälp av ambulans till Östra sjukhuset för kontroll. 

Anmälan upprättad. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra