Karta som med röd fyrkant ramar in Vårfrugatan, Kortedala, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov Vårfrugatan i Kortedala

Vårfrugatan, Kortedala, Göteborg, Västra Götalands län

Polis och ambulans larmas till adressen angående att en eventuell knivskärning har skett. Målsägande ska finnas kvar i lägenheten och vara skadad. Gärningsmannen har lämnat lägenheten.
När polisen kommer fram till platsen och går in i lägenheten anträffar de en man med knivskador i nacken och huvudet. Ambulanspersonal tar hand om den skadade och polis eftersöker gärningsmannen.
Målsägande går själv med stöd av ambulanspersonalen till ambulans och kommer att transporteras  till sjukhus för fortsatt vård. Ingen är ännu gripen. Eftersök pågår av gärningsmannen.

Uppdatering kl 07:30. Två vittnen till händelsen tas med in till förhör för att kunna reda ut vad som har hänt. 
Eftersök pågår. Lägenheten och trapphuset är avspärrade för teknisk brottsplatsundersökning.

Uppdatering kl 08:00 I närområdet grips en person misstänks för försök till mord. Mannens identitet är oklar. Han medtas till stationen för fortsatt utredning och förhör.  
Anmälan skrivs inledningsvis rörande försök till mord.
Polisen fortsätter på platsen med vittnes- och målsägande förhör. Tekniker är på väg lägenheten.

 

Polisen Västra Götaland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra