Misshandel, grov Polisen och ambulans larmas till Norra Drottninggatan där en man har knivskurit en annan. Skadeläget är oklart

Norra Drottninggatan, Uddevalla, Västra Götalands län

Polisen eftersöker gärningspersonen som har sprungit från platsen i riktning mot Kyrktornet.

Brottsrubriceringen kan komma att justeras beroende på statusen på den skadade mannen.
Den skadade personen är avförd med ambulans till NÄL, vaken och talbar. Han har knivskador på kroppen men det är ännu oklart var.

Uppdatering kl 16:44. Insatsen är ännu pågående och ingen är gripen. Aktuell brottsplats är avspärrad för teknisk undersökning. Vittnesförhör genomförs på plats och i efterhand.

Uppdatering kl 17:10. Brottsrubriceringen är justerad till försök till mord alternativt synnerligen grov misshandel. Målsägande uppvisar skador i rygg och del av ansiktet. Insatsen är fortfarande pågående. Teknisk undersökning av brottsplatsen ska ske och patrull finns också på sjukhuset.

Uppdatering kl 18:20. Teknisk undersökning pågår på aktuell plats. Polisen är tacksam om Ni har sett eller vet någonting om händelser kan Ni antingen ringa på tfn 114 14 och lämna tips eller gå fram till polispatrullen invid det avspärrade området.
Den skadade mannen är kvar på sjukhuset. Ingen är ännu gripen med utredningsläget är gott rörande eventuell misstänkt person.

Uppdatering kl 20:30. Avspärrningarna är hävda på den aktuella brottsplatsen. Den skadade är kvar på sjukhuset och ingen är ännu gripen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Detonation Explosion

Karlstad, Värmlands län

Samtal inkommer till polisens regionledningscentral kl. 23.39. Man har hört någon form av explosion....