Karta som med röd fyrkant ramar in Badhusgatan, Lagmansgatan, Vara, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov Larm om knivskuren person i centrala Vara. Allt enligt SOS.

Badhusgatan, Lagmansgatan, Vara, Västra Götalands län

En person uppges ha blivit knivskuren i området kring Badhusgatan. Personen, troligen en man uppges ha ett flertal knivskador, i övrigt är tillståndet för mannen inte känt. Vitten har sett hur två till fyra personer hamnat i bråk och att en av dem blir knivskuren. Gärningsmannen uppges ha lämnat platsen i riktning mot Lagmansgatan, troligen på cykel. Ett flertal vittnen uppges ha sett händelsen.

Polisen samt ambulans åker mot brottsplatsen. 

Kl 19.20: Polis på brottsplatsen. Patruller söker även efter gärningsmannen i närområdet. Den skadade uppges vara vaken och talbar. Det handlar om en man i 25-årsåldern. Händelsen rubriceras i nuläget som grov misshandel. Den skadade avförs till NÄL.  

Ingen gripen i nuläget. Polisen har säkrat fynd från brottsplatsen som man kommer att undersöka närmare. Sökinsatsen har avslutats och övergått till en spaning/utredningsdel. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra