Karta som med röd fyrkant ramar in Hulta, Borås, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök Polisinsats vid Hulta i Borås med anledning av ett bråk där det kan ha förekommit vapen. Inga kända personskador.

Hulta, Borås, Västra Götalands län

Polis larmas till En adress i området Hulta där det ska ha inträffat någon typ av bråk mellan flera personer. I den inledande informationen så framkommer även att vapen i form av kniv och ev. skjutvapen ska ha förekommit på platsen. Bråket/hoten ska i huvudsak inträffat mellan två kvinnor. 

Polisen får adressuppgifter kring var den kvinna som ska ha hotat med vapen ska befinna sig. Det förekommer även uppgifter om att en bil med ett flertal män och den misstänkta kvinnan ska ha lämnat platsen. Även denna bil eftersöks.

Inga kända fysiska personskador i nuläget. Inga uppgifter om att något skjutvapen ska ha avlossats. Med det underlag som polisen får ta del av så inleds en förundersökning med rubricering försök till mord.

Ett flertal polisenheter deltar i insatsen.

Den person/kvinna som polisen sökt efter har ännu inte anträffats. Hon är nu anhållen i sin frånvaro. Själva insatsen har avslutats. Ingen person har i nuläget blivit frihetsberövad. Händelsen är för närvarande helt baserad på de uppgifter som en part lämnat till polisen.      

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra