Karta som visar ungefär var händelsen Mord/dråp,  försök: Vid Kungstorget har en man i 20-årsåldern blivit knivhuggen. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök Vid Kungstorget har en man i 20-årsåldern blivit knivhuggen.

Kungstorget, Göteborg, Västra Götalands län

Skadeläget för mannen bedöms initialt vara allvarligt och han är avförd med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset. I samband med händelsen har en annan man setts springa från platsen. Polisen är på plats med flera patruller för att få uppgifter om vad det är som har hänt och söka efter misstänkt person. Polisen har spärrat av en plats för teknisk undersökning och rättsläget är för närvarande försök till mord alternativt grov misshandel.

Kl 13.35:  Ingen har ännu gripits trots sök med både hundar och helikopter. Den skadade mannen har inte hörts av polis. Oklart när polisen får möjlighet till detta. Insatsen har övergått till allmän spaning och utredningsabete/åtgärder. 

Kl 14.20: Enligt uppgifter från sjukvården så är läget stabilt för den skadade, ej livshotande. Skador på bålen samt sk avvärjningsskador på händerna. Ingen gripen. Teknisk undersökning genomförs på platsen.  

Ingen övrigt information i ärendet för närvarande. Om det finns vittnen till händelsen som inte varit i kontakt med polisen, ring 11414.  

  

Mest läst av andra