Karta som med röd fyrkant ramar in Tuve, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp Larm om skottlossning på gym, Tuve.

Tuve, Göteborg, Västra Götalands län

Flera polispatruller skickas till Tuve efter larm om skottlossning som skett inne på ett gym. Övriga omständigheter är initialt oklara. En insats på platsen är pågående. 

19.06 Det pågår ett stort polisarbete i anslutning till skottlossningen. Platsen är avspärrad för en kriminalteknisk undersökning, och polis arbetar med att hålla förhör och samla in information om händelsen. En person uppges ha varit inne på gymmet och avlossat skott, och därefter lämnat platsen. Det finns ingen gripen.

20.24 En man i 25-års åldern har blivit skjuten i samband med skottlossningen på gymmet. Mannen är avliden och hans anhöriga är underrättade. En förundersökning gällande mord och grovt vapenbrott är inledd.

Den avlidne mannen är känd av polis sedan tidigare. Det finns ingen gripen misstänkt för händelsen. 

22.07 Polisens kriminaltekinker har nu anlänt till platsen för en brottsplatsundersökning. Polis har även börjat genomföra dörrknackning i området runt gymmet. Ett omfattande utredningsarbete pågår, och flera förhör genomförs. Iakttagelser och tips om händelsen tas tacksamt emot via polisens växel 114 14. 

Ytterligare information om händelsen kan inte lämnas i nuläget. 

Händelsen i media

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra