Karta som med röd fyrkant ramar in Ljungbacken, Trollhättan, Uddevalla, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Övrigt främjande av flykt samt grovt vapenbrott

Ljungbacken, Trollhättan, Uddevalla, Västra Götalands län

20:18 Ljungbacken, Uddevalla
20:18 Larmades polis om en fritagning från ett SiS boende i området kring Uddevalla. Enligt uppgifter till Polisen ska två män/ynglingar ha hotat personalen med vapenliknande föremål för att frita en pojk i tonåren. De två gärningspersonerna var maskerade och lämnade platsen i en bil tillsammans med den fritagna tonåringen. Polis har inlett en insats med betydande resurser i sökande efter gärningspersonerna och rymlingen.
Polisanmälan är upprättad, främjande av flykt samt grovt vapenbrott.

07:04 Uppdatering
Två personer är infångade av polis i Trollhättan, personerna omhändertogs utomhus. En person i 17-årsålder är gripen misstänkt för främjande av flykt samt grovt vapenbrott. En person är omhändertagen och det rör sig om den 16-åriga pojk som rymt/fritagits från SIS anstalten.  

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra