Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Övrigt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm. I kväll arbetar Jenny Widén.

Göteborg, Södra Allégatan, Åmål, Industrigatan, Nimbusgatan, Uddevalla, Västra götalands län, Västra Götalands län

01.01 Göteborg, stöld genom inbrott
Ett vittne ser hur en person bär ut gods från ett företag på Södra Allégatan, godset packas ner i säckar. Ytterligare en person tros vara på insidan. Polispatrull kan gripa två personer på väg från platsen, med sig har de säckar. En anmälan skrivs om stöld genom inbrott.

02.46 Åmål, stöld genom inbrott
Ett vittne ser hur några personer är inne på skroten på Industrigatan. De lämnar i en vit skåpbil, samtidigt lämnar även en grå äldre personbil. Polis spanar i området, personbilen hittas övergiven i närområdet och tas i beslag, ingen gripen i nuläget. En anmälan skrivs, oklart vad som stulits.  

02.58 Göteborg, stöld genom inbrott
Ett vittne ser hur tre personer bryter sig in i ett garage på Nimbusgatan, med sig har de en cykel. Polis kan säkra två personer, en man och en kvinna efter spaning. Kvinna tas med för provtagning misstänkt för narkotikabrott eget bruk. En anmälan om stöld genom inbrott skrivs, två cyklar samt brottsverktyg tas i beslag.      

05.48 Uddevalla, stöld genom inbrott
Uppgifter kommer in om pågående inbrott i källarutrymmen i en lägenhetsfastighet. Efter spaning på plats kan polis hitta och gripa en man i 30-årsåldern i en källare. Även skador på ett pannrum och ett garage hitta vid platsundersökning. I nuläget oklart vad som stulits.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra