Karta som med röd fyrkant ramar in Hammarby, Gamla Ullevi, Atmosfär, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Polisinsats/kommendering I kväll är det fotbollsmatch mellan IFK Göteborg-Hammarby med start kl 19.00 på Gamla Ullevi.

Hammarby, Gamla Ullevi, Atmosfär, Göteborg, Västra Götalands län

I samband med matchen har polisen är särskild polisinsats i samverkan med berörda klubbar och arenan Gamla Ullevi. Polisens uppdrag är att trygga den allmänna ordningen i citykärnan samt skapa en välkomnande atmosfär och undvika potentiella konflikter.

Frågor kring matchen hanteras av presstalespersonen Hans Lippens som kommer att finnas på tfn 010-5652928 mellan klockan 15:30 - 21:30

Uppdatering kl 18:00. Det är mindre supportergrupper runt om i stan och aktuell lägesbild är att det lugnt. Båda supportergrupperna har arrangerade marscher från centrala city kärnan till arenan och de åtföljs av polis.

Uppdatering kl 19:00. Samtliga supportergrupper är nu på sina respektive läktarsektioner inne på Arenan. Endast ett mindre antal bengaler har bränts i samband med matchstart. Matchen är nu igång.

Uppdatering kl 20:55. Matchen är avslutad och resultatet blev 0-0. Nu påbörjas evakueringen av samtliga åskådare.  

Uppdatering kl 21:30. Sammanfattning. Inga allvarliga händelser har inträffat i samband med fotbollsmatchen.

Tre personer blev omhändertagen för fylleri och en person blev omhändertagen för störande av den allmäna ordningen och avlägsnades från platsen och släpptes därefter.

Hemsidan uppdateras inte mer i kväll. Tack för i afton.

Mest läst av andra