Karta som med röd fyrkant ramar in Järnbrott, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån Två personer kontaktar polisen och uppger att de blivit rånade, de har sedan följt den bil som rånarna lämnade i.

Järnbrott, Göteborg, Västra Götalands län

Oklart hur rånet gått till och vad som tillgripits. Inga uppgifter om personskador. Det uppges dock att rånarna kan vara beväpnade. Händelsen ska haft sin inledning i Järnbrott.

Färden då det gäller den misstänkta bilen och efterföljande bil går in mot centrala Göteborg då polisen får vetskap om situationen. Polisen söker efter de båda involverade bilarna. Från den efterföljande bilen rapporterats att den misstänka bilen har krockat med en annan bil under färden.

Ingen har sett något vapen, det har dock förekommit hot som pekade mot att en av de båda gärningsmännen kan vara beväpnad.

Kl 20:33: Polisen har ännu inte kontakt med någon av de två bilar man eftersöker. Det framkommer ytterligare uppgifter som pekar på att de två misstänkta har ryckt åt sig en guldkedja från offret i inledningsskedet. Omständigheterna i övrigt är inte kända.  

Brottsmisstanke, rån samt avvikande från trafkolycksplats. Det finns inget belägg för att någon är beväpnad.

Kl 20.55: Ingen gripen i nuläget. Polisen övergår till allmän spaning.

Mest läst av andra