Karta som med röd fyrkant ramar in Slätta, Hornbach, Tuve, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån En kvinna blir rånad på sitt guldhalsband.

Slätta, Hornbach, Tuve, Göteborg, Västra Götalands län

Polis larmas till Slätta Damm då en kvinna blivit rånad på sitt guldhalsband. När kvinnan går ur sin bil stannar det till en annan bil och en ensam okänd man kommer emot henne. Hon frågar om hon kan hjälpa honom på något vis men mannen säger inget. Han pasar då på att rycka av henne sitt halsband och hoppar in i den bil han kom i. Bilen lämnar platsen omgående i riktning mot Hornbach/ Tuve/ Backaplan. Mannen var inte ensam i bilen då han hoppade in på passagerar sidan när han lämnade platsen.

Kvinnan beskriver bilen och vad hon uppfattade så var bilen mörkröd till färgen och troligen av fabrikat Ford och av mindre modell. Vittnen finns kvar på platsen och lämnar uppgifter om deras iakttagelser, ingen gripen i nuläget.

Uppdaterad kl.17:45
Polisen har nu gripit ett flertal personer som kan sättas i samband med rånet.

Den bil som användes vid rånet larmades ut i Göteborg och efter ca 40 minuter träffades bilen på av en civil patrull på Inlandsgatan. Man valde att spana på dem under en kort tid och då ansluter ytterligare en bil med flera personer i. Flera polispatruller till platsen som säkrar totalt 7st personer och man tar två bilar i beslag samt hittar flera guldhalsband på en av kvinnorna med skador på som om de ryckts av någon. Samtliga personer grips och får följa med in till polisstationen för vidare utredning.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra