Karta som med röd fyrkant ramar in Kvillebäcken, Cykelhuset, Backavägen, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån Larm om en kvinna som blivit misshandlad/möjligt rån vid Kvillebäcken.

Kvillebäcken, Cykelhuset, Backavägen, Göteborg, Västra Götalands län

Polis larmas till parkeringen vid Cykelhuset, Backavägen. En kvinna ska ha blivit misshandlad på platsen och möjligen även fått sin bil till viss del sönderslagen. Även ambulans larmas till platsen då man inte vet skadeläget på kvinnan. På väg till platsen får polisen ytterligare uppgifter om att gärningsmännen, möjligen två män ska ha tagit en väska.

När väl polis kommit fram så uppger kvinna som det handlar om att hon kommit ut till sin bil och då möts av två yngre män/killar som står vid hennes bil. De rycker ifrån henne en väska och krossar samtidigt en ruta på hennes bil. Hon har själv inte blivit utsatt för något våld.

De båda gärningsmännen springer sedan från platsen i riktning mot Jysk. Polisen söker i närområdet men ännu är ingen gripen.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra