Karta som med röd fyrkant ramar in Nordstaden, Marklandsgatan, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån Man som blivit rånad, Västra Nordstaden.

Nordstaden, Marklandsgatan, Göteborg, Västra Götalands län

Polis skickas till Västra Nordstaden där en man blivit rånad på kläder, pengar och mobil. I samband med rånet blir han även knivskuren, och ambulans skickas till platsen. Gärningsmännen lämnar platsen med buss, och bussen lokaliseras av polis på Marklandsgatan. Vid kontroll av bussen anträffas två misstänkta som kan säkras.

19.46 Den knivskurne och rånade mannen förs vaken och talbar med ambulans till sjukhus. Hans skador är enligt uppgift av mindre omfattning och inte livshotande.

19.59 Tre personer från bussen är nu gripna av polis. Vid rånet har ytterligare en man blivit rånad på sin mobil. Det finns inga uppgifter om att han fått några fysiska skador i samband med rånet. Brottsplatsen spärras av, och händelsen rubriceras som rån samt grov misshandel. Bussen har nu fått köra vidare från Marklandsgatan.

Mest läst av andra