Karta som med röd fyrkant ramar in Norra Gubberogatan, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån Rån

Norra Gubberogatan, Göteborg, Västra Götalands län

Polis larmades om ett rån på Norra Gubberogatan i Göteborg. Två kvinnor ska enligt uppgifter till polisen ha blivit överfallna på sin arbetsplats av beväpnade gärningspersoner. Kvinnorna ska ha blivit bundna och bestulna på bilnycklar och mobiltelefon, därefter har gärningspersonerna flytt platsen. Polis är på platsen och har hjälpt kvinnorna som förts till sjukhus för kontroll. Polis har spärrat av platsen och en brottsplatsundersökning kommer att genomföras, en polisanmälan om rån kommer att upprättas. Polispatruller söker nu efter gärningspersonerna. 

Polisen är intresserad av vittnesuppgifter rörande ärendet och vill uppmana personer som kan ha sett delar eller hela händelseförloppet, eller sett gärningspersoner längs flyktväg i närheten av Norra Gubberogatan att kontakta polisen på telefon 11414. 

Händelsen i media

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra