Karta som med röd fyrkant ramar in Stampen, Stampgatan, Ullevi Norra, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån Personrån vid Stampen.

Stampen, Stampgatan, Ullevi Norra, Göteborg, Västra Götalands län

En person anträffas utanför skolan vid Stampgatan av anmälare, nerslagen och med skador. Det framkommer att den person som anträffas ska ha blivit utsatt för ett personrån. Rånet ska ha inträffat vi närliggande kyrkogård ca fem minuter före anträffandet. Enligt offret ska två maskerade killar slagit ner honom och tillgripit hans telefon. De springer sedan mot hållplatsen Ullevi norra. Oklart skadeläge när det gäller offret. 

Offret är drygt 20 år. De två gärningsmännen ska ha burit arbetskläder och sk hoodjacka samt munskydd. 

Polis söker för närvarande i närområdet efter gärningsmännen. 

Kl 15.00: En polispatrull har anträffat en man som stämmer in på signalement på spårvagn nr 1. Det finns även uppgifter om var misstänkt nr 2 kan befinna sig, polisen söker vidare.

Polisen har inte kunnat knyta den person som kontrollerats till brottet. Brottsoffret körs till sjukhus för kontroll. Anmälan om rån upprättas. Ingen gripen, ingen identifierad gärningsman för närvarande.  

Mest läst av andra