Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Rån övrigt Ett rån/rånförsök har ägt rum i en ICA affär i centrala Alingsås.

Stationsgatan, Alingsås, Västra Götalands län

Personalen i en en ICA affär vid Stationsgatan ertappade två killar med att stjäla i butiken. När personalen konfronterar de båda så skallar och sparkar de personalen som ingrep. Personalen försöker hålla kvar de båda misstänkta men de sliter sig loss med hjälp av våld och springer från platsen.

Enligt uppgifter från butikspersonalen så har händelsen gjort att det blivit en del skador i butiken, oklar omfattning. Det är heller inte känt om de båda misstänkta fick med sig något gods. Inga kända personskador.

Polis larmas till butiken för att ta uppgifter för anmälan. Polispatruller söker även i närområdet efter de båda killar som lämnat platsen. Ännu ingen gripen.   

Med tanke på hur de båda misstänkta killarna agerat så kommer brottet troligen att rubriceras som rån (motvärnsfallet). Det finns eventuellt ID-uppgifter på de båda misstänkta.

Uppdatering:
De båda misstänkta har måttat slag och sparkar mot personalen, lite oklart om någon blivit träffad. Ingen i personalen har dock blivit skadad. Rubriceringen blir dock rån. Ingen gripen i nuläget.

Händelsen i media

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra