Karta som med röd fyrkant ramar in Kortedala, Tusenårsgatan, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån övrigt En äldre kvinna uppges blivit rånad vid Kortedala södra.

Kortedala, Tusenårsgatan, Göteborg, Västra Götalands län

Polis larmas Tusenårsgatan, en person på plats har anträffat en kvinna född -33. Kvinnan uppger att hon blivit utsatt för ett rån. En okänd man har kommit springande och tillgripit hennes handväska, möjligen även slagit kvinnan. Oklart om kvinnan blivit skadad men man begär även ambulans till platsen.

För närvarande inga ytterligare uppgifter kring händelsen eller gärningsmannen. 

Kl 17.45: Polis på plats. Händelsen ännu inte avrapporterad. 

Offret/kvinnan har avförts med hjälp av ambulans till Östra sjukhuset, oklart skadeläge. Polis kommer att åka till sjukhuset för att höra offret/få ett underlag till anmälan.

Avrapportering: Kvinnan har blivit knuffad/puttad bakifrån och fallit. En man rycker åt sig hennes handväska och försvinner mot Veckogatan. Kvinnan har fått ett sår i bakhuvudet och ej sårskada på en underarm, ej livshotande.  

Gärningsmannen beskrivs som mörk, ca 30 år, mörkt klädd.

Anmälan om rån upprättas. Ingen gripen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra