Rån övrigt Rån av moped vid Slätta damm.

Slätta, Tuvevägen, Lillhagsvägen, Brunnsbo, Göteborg, Västra Götalands län

Polisen får in ett samtal från ett vittne till ett råna v en moped. Enligt vittnet så har han påträffat en kille som blivit rånad/fråntvingad sin moped i området kring Slätta Damm/Tuvevägen. Vittnet uppger att han plockat upp rånoffret och sedan försökt följa gärningsmännen som färdats på totalt tre mopeder, varav en var den tillgripna mopeden.

Det ska röra sig om totalt fem yngre killar som varit involverade i rånet. Samtliga gärningsmän var svartklädda och bar sk huvtröjor/ inga hjälmar. Vittnet har lyckats följa den stulna mopeden mot Lillhagsvägen där mopeden försvinner in på en blockerad cykelväg.

Rånoffret ska ha blivit sparkad i samband med rånet men uppges inte ha fått några allvarliga personskador. Den tillgripna mopeden är av märket Yamaha, blå till färgen. Mopeden har larmats ut av polisen. Sista iakttagelsen av mopeden så färdades den mot Brunnsbo på cykelbana. Rånoffret är född -05. Polisen har sökt i närområdet utan att hitta mopeden/gärningsmännen.  

Tips till polisen om var mopeden kan finnas, ring 114 14.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra