Karta som visar ungefär var händelsen Rån övrigt: Rån vid Bosgården. Äldre handikappad man frånryckt halskedja. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån övrigt Rån vid Bosgården. Äldre handikappad man frånryckt halskedja.

Bosgården, Vänortsgatan, Mölndals Sjukhus, Mölndal, Västra Götalands län

Ett vittne kontaktar polisen via SOS efter det att han sett en äldre man som blivit utsatt för ett rån vid Vänortsgatan. Den äldre mannen som går med rollator blev attackerad av en gärningsman som ryckte åt sig mannen halskedja. Gärningsmannen sprang sedan från platsen. Offret är drygt 70 år och handikappad. 

Gärningsmannen beskrivs vara ca 19-25 år, mörkhyad, svart hår med tofsar iklädd jeans och vit tröja med text. Han sprang i riktning mot Mölndals sjukhus. Rånet ägde rum ca 3 minuter före det att polis larmas.

Kl 16.35: Polis är på platsen. Tar uppgifter för anmälan. Inga uppgifter om fysiska personskador. Polis har sökt i närområdet men ännu är ingen gripen. Polisen har fått kontakt med ytterligre personer som blivit utsatta för rånförsök, troligen av samma gärningsman eller gärninsmän. Mycket talar för att det är två män som agerat vid dessa tillfällen.    

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra