Karta som med röd fyrkant ramar in Korsvägen, Kanalbron, Töreboda, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån I Töreboda har en person blivit rånad på sin bil.

Korsvägen, Kanalbron, Töreboda, Västra Götalands län

Vid pressbyrån/Korsvägen hotar en man med kniv en bilist, tar dennes mobiltelefon och bil för att sedan åka norrut mot Kanalbron. Det finns inga uppgifter om personskador. Bilen larmas ut och polis söker efter gärningsmannen.

Klockan 20.32 ser några personer i Hassleflo en bil komma i hög hastighet. Bilen kör av vägen och dess förare försöker få hjälp med att få igång bilen utan att lyckas. Föraren tvingar sedan en person som befinner sig vid olycksplatsen att köra honom en bit därifrån där han släpps av. Den person som kört honom är inte fysiskt skadad.

Polis arbetar nu med att försöka hitta gärningsmannen. I nuläget är ingen gripen. Bilen som ligger i diket är den efterlysta bilen och den tas i beslag. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra