Karta som med röd fyrkant ramar in Guldheden, Guldhedsgatan, Dr Fries Torg, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån väpnat Rån på arbetsplats i Guldheden.

Guldheden, Guldhedsgatan, Dr Fries Torg, Göteborg, Västra Götalands län

En kvinna ringer polisen och uppger att hon blivit hotad och fråntagen sin dator i på en arbetsplats vid Guldhedsgatan. En okänd man ska ha kommit in på arbetsplatsen tagit datorn och börjat gå ut från lokalen då anmälaren och ytterligare två kollegor försöker stoppa mannen. Mannen tar då upp en kniv och hotar samtliga. Genom denna handling så övergår brottet till rån. 

Mannen ska sedan försvunnet upp i ett skogsområde i närheten av arbetsplatsen. Polis larmas till platsen. Även hundpatrull tillkallas. Inga uppgifter om fysiska skador då det gäller anmälaren. 

Kl 12.43: Polis på plats. Möjligen har ytterligare minst en dator försvunnit från arbetsplatsen i samband med rånet. Polis söker i närområdet efter gärningsmannen. Mannen anträffas på Dr Fries torg och kan gripas. Två datorer anträffade på mannen. Saksök genomförs längs med flyktvägen av hundpatrull.   

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra