Karta som med röd fyrkant ramar in Jättesten, Jättestensgatan, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån väpnat Ett rån har ägt rum mot en godisaffär vid Jättesten.

Jättesten, Jättestensgatan, Göteborg, Västra Götalands län

Polisen får in larm från en godisbutik vid Jättestensgatan. När polisen får kontakt med ett butiksbiträde på platsen framkommer uppgifter om att ett rån ska ha ägt rum på platsen.

Enligt personalen så har en man kommit in i butiken, delvis maskerad. Mannen uppges ha hotat med en kniv och tillgripit en okänd summa pengar.

Den misstänkta mannen har sedan lämnat platsen och tagit sig ut till en väntande bil som sedan försvinner från platsen, oklart hur många som befann sig i bilen.  

Ingen har blivit fysiskt skadad vid råntillfället.

Polisen har sökt i närområdet därefter den bil som lämnat platsen, den är ännu inte anträffad. Troligen tre personer i bilen, bilen uppges vara silverfärgad och möjligen en VW Passat.

Polisen genomför en brottsplatsundersökning. Tekniker tillkallade.

Förundersökning inledd med rubricering rån. I samband med förhör framkommer att gärningsmannen även haft någon typ mindre yxa vid råntillfället.      

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra