Karta som med röd fyrkant ramar in Önnered, Skattegårdsvägen, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån väpnat Bensinstation rånad i Önnered av en ensam maskerad gärningsman.

Önnered, Skattegårdsvägen, Göteborg, Västra Götalands län

Enligt vittnesuppgifter via telefon till polisen har en ensam gärningsman utfört ett rån mot en bensinstation vid Skattegårdsvägen.  Inga uppgifter om fysiska personskador. Gärningsmannen uppges ha varit maskerad och hotat med kniv. Rånaren uppges ha tillgripit en växelkassa och tobak innan han försvann från platsen till fots, möjligen bar han på en svart plastpåse. Polis kallas till platsen.

Kl 19.08: Första polispatrull på plats. Polis söker i närområdet efter gärningsmannen. Rånet uppges ha inträffat ca fem minuter före det att polis larmas. Polis söker även med hund. Gärningsmannen uppges vara en yngre man ca 16 år. Gärningsmannen i stort sett svartklädd/maskerad med halsduk för ansiktet.

Hundpatrullen har återfunnit gods i samband med spårning bl a kläder, en svart plastpåse med det troliga rånbytet och en kniv. Dock ingen person gripen i nuläget.    

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra