Karta som med röd fyrkant ramar in Hovhult, Melodivägen, Uddevalla, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån väpnat En man uppger sig blivit utsatt för ett väpnat rån vid Hovhult.

Hovhult, Melodivägen, Uddevalla, Västra Götalands län

Anmälaren uppger att han blivit rånad och misshandlad av sju yngre män i området kring Hovhult, troligen vid Melodivägen. En av gärningsmännen har visat upp ett pistolliknande föremål, det har dock aldrig avlossats.

Enligt anmälaren har han blivit nerslagen, utsatt för strypgrepp och sparkad på då han låg ner. Samtidigt har han hotats till livet. Gärningsmännen som beskriva vara ca 18 år hade uppdragna luvor, svara kläder, allt enligt anmälaren. Vapnet uppges vara svart till färgen.

Anmälaren har bl a blivit av med en plånbok och en ryggsäck, oklart vad de innehöll. Anmälaren har återfunnet ryggsäcken en bit från den plats där rånet ägt rum.

Kl 20.11: Polis har kontakt med anmälaren. Flera patruller kallas till platsen. Polisen söker i närområdet efter gärningsmännen. Anmälaren uppger själv att han bara är lindrigt skadad bl a smärta från nacken, ej behov av ambulans. Händelsen ägt rum utomhus.

En hundpatrull tillkallas för att göra sök i området. Ännu ingen gripen.

Kl 20.54: Insatsen avbryts, ingen gripen. Anmälan upprättas med rubricering väpnat rån.

Mest läst av andra