Karta som med röd fyrkant ramar in Haga, Varberg, Kungsgatan, Halmstad, Nyhem, Hamngatan, Hallands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon. Regionsledningscentralen har haft väldigt mycket att göra. Drygt 80 händelser av 400 i Halland

Haga, Varberg, Kungsgatan, Halmstad, Nyhem, Hamngatan, Hallands län, Västra Götalands län

Regionsledningscentralen har hanterat drygt 400 händelser. Inga allvarliga, större händelser har inträffat. Personrånen i Gbg city fortsätter tyvärr. En person är gripen i samband med ett rån försök i Haga. Det är alldeles för tidigt att säga om den personerna har varit inblandad i någon av de andra rånen som inträffat under de senaste veckorna.

180707
Kl 22:30. Varberg

Polisen larmas till en restaurang på Kungsgatan där det enligt uppgift ska var en man som blivit misshandlad. Väktare finns på plats och det ligger en man på gatan när polispatrullen kommer fram till platsen . Ambulans kallas till dit och den skadade mannen får åka med till sjukhuset för vård. Polisen skriver två anmälningar rörande misshandel. Oklart om någon är gripen för gärningen. En person avlägsnas från platsen enligt Polislagen §13. 

Kl 02:08. Halmstad, smitning från trafikolycka

Polisen larmas till Nyhem där en bilist har blivit påkörd av en annan bilist som avvek från platsen. Smitaren lämnar platsen och ses gå in i en fastighet en bit från händelseplatsen. Polispatruller finns i området och spårar snabbt upp en lägenhet där gärningsmännen kan finnas. När polispatrullen går in i lägenheten anträffar de föraren till bilen samt ytterligare 4 påverkade personer. Polispatrullerna skriver anmälan smitning från trafikolycka samt 4 st ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav av narkotika. 

Kl 04:23. Halmstad. Brand
En polispatrull åker förbi en restaurang på Hamngatan och upptäcker en mindre brand. Räddningstjänsten släcker snabbt och det blir en anmälan skadegörelse genom brand. Ingen är gripen för gärningen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra