Karta som med röd fyrkant ramar in Angered, Kummingatan, Hisingen, Terminalvägen, Grind, Damco, Göteborg, Södra Vägen, Trollhättan, Upphärad, Bohus, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisaen. Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson.

Angered, Kummingatan, Hisingen, Terminalvägen, Grind, Damco, Göteborg, Södra Vägen, Trollhättan, Upphärad, Bohus, Västra Götaland, Västra Götalands län

22.27 Angered, bilbrand

Vid Kummingatan börjar det brinna i en parkerad bil som blir helt utbränd.

00.53 Hisingen, inbrott

Vid Terminalvägen är det någon som använder en hjullastare som murbräcka för att köra ner en grind och ta sig in på företaget Damco. Det stjäls dataskrivare av märket Canon och ett flertal personer ses vid platsen.

02.48 Göteborg, inbrottsförsök

Vid Södra Vägen grips en man som försökt att göra inbrott på restaurang Dinner bland annat.

05.25 Trollhättan, singelolycka

Vid länsväg 2011 Upphärad är det en manlig bilist som kör av vägen och i samband med olyckan börjar bilen brinna. Mannen som körde bilen brännskadas och körs till sjukhus med okända skador.

05.27 Bohus, inbrott

Vid Bohusskolan konstaterar väktare att det varit inbrott på skolan. Någon har brutit upp ett fönster och tagit sig in. Oklart vad som saknas.

 

Polisen Västra Götaland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra