Karta som med röd fyrkant ramar in Lidköping, Trässberg, Ladan, Mölndal, Gamla Riksvägen, Brastad, Björkvägen, Borås, Kungsgatan, Uddevalla, Biostaden, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesman är Peter Adlersson.

Lidköping, Trässberg, Ladan, Mölndal, Gamla Riksvägen, Brastad, Björkvägen, Borås, Kungsgatan, Uddevalla, Biostaden, Västra Götaland, Västra Götalands län

23.42 Lidköping, brand

Fullt utvecklad brand i ladugård i Trässberg. Ladan används inte och inget av större värde förvarades där. Polisen skriver en anmälan om brand utan misstanke om brott.

23.50 Mölndal, drograttfylleri

På Gamla Riksvägen kontrolleras en bilist av polisen. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks vara påverkad av narkotika och saknar dessutom körkort. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri samt grov olovlig körning.

00.53 Brastad, bilbrand

På Björkvägen har en bil börjat brinna. Räddningstjänst till platsen men bilen blir helt utbrunnen. Ingen spridningsrisk. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

02.03 Borås, ofredande

På en restaurang på Kungsgatan har en person varit våldsam och när personen blev omhändertagen spottade denne en vakt i ansiktet. Polis till platsen och en anmälan om ofredande skrivs.

04.45 Uddevalla, inbrott

Räddningstjänsten får brandlarm från Biostaden men när de kommer fram upptäcker de att det varit inbrott. Polis larmas och det kan konstateras att någon brutit upp en dörr och i lokalerna har man även brutit upp ett kassaskåp. Kontanter har stulits men det finns i nuläget ingen misstänkt.

Polisen Västra Götaland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra