Karta som med röd fyrkant ramar in Stenungsund, Stenungsskolan, Göteborg, Ugglumsleden, Sävedalen, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Enligt personalen på RLC en relativt lugn natt i länet. Nedan följer ett urval ur polisens arbetsuppgifter under kvällen/natten (22.00-07.00). Presstalesman under helgen är Stefan Gustafsson.

Stenungsund, Stenungsskolan, Göteborg, Ugglumsleden, Sävedalen, Västra Götaland, Västra Götalands län

Kl 23.10 Stenungsund. trafikolycka med moped

Polisen kallas till en trafikolycka där vittne uppger att en moped kört in en stillastående personbil. Olyckan har inträffat vid Stenungsskolan, Doterödsvägen. Inga personskador.Mopenföraren, en yngre man misstänks för vårdslöshet i trafik, rapport upprättad.

Kl 01.10 Göteborg, misstänkt drograttfylleri mm

En polispatrull försöker stoppa två mc vid Ugglumsleden i Sävedalen. En av dessa mc väljer att stanna medan den andra försvinner från platsen. Den som stannat körs av en man. Mannen visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och han medtogs för provtagning. Mannen saknar även körtkort och rapporteras för grov olovlig körning. Polisen finner även en mindre mägnd misstänkt narkotika på mannen. Anmälan om narkotikabrott.

Mc nr 2 återfanns aldrig.   

Polisen Västra Götaland

Mest läst av andra