Karta som med röd fyrkant ramar in Mölndal, Eklanda, Sisjön, Göteborg, Landala, Kungälv, Grästorp, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Godmorgon. Normal polisär natt enligt vakthavande befälet i länet. Dagens presstalesperson är Hans Lippens

Mölndal, Eklanda, Sisjön, Göteborg, Landala, Kungälv, Grästorp, Västra Götaland, Västra Götalands län

170619, Mölndal, inbrott

Polisen larmas till en Outlet i Eklanda industriområde. Okända personer har håller på att lasta saker in i en mindre vit skåpbil.  Bilen lämnar platsen och polispatruller söker i närområdet. Bilen stoppas och kontrolleras i Sisjön.  I bilen finns det stöldgods som tillhör aktuellt företag där de båda männen hälsat på. Båda grips och misstänks för inbrott och det aktuella godset tas i beslag.  

Kl 01:41. Göteborg, rök i lägenhet.

Räddningstjänsten och polis larmas till Landala området. Enligt räddningstjänsten är det en torrkokning i en lägenhet. Polisen skriver anmälan allmänfarlig vårdslöshet pga. spridningsrisken.

Kl 02:27 Kungälv, inbrott i butik

Larmet tjuter vid en butik i Komarken. Polis och väktare kallas till platsen. Två mörka bilar har i hög fart lämnat platsen i okänd riktning.

Anmälan skrivs angående inbrott i butik. Ingen är gripen.

Kl 03:04 Grästorp, inbrott.

Anmälare ringer till polisen att flera larmsektorer har indikerat inbrott i ett större lager i Grästorps centrum. I området har det varit flera inbrott den senaste tiden. Polis och väktare till platsen. Oklart vad som är tillgripet. I byggnaden finns det flera olika företag. Polisen skriver anmälan om inbrott. Ingen är gripen.

Polisen Västra Götaland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra