Karta som med röd fyrkant ramar in Töreboda, Moholm, Falköping, Ranten, Folkets Park, Göteborg, Alvhem, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Godmorgon. En lugn natt iregionen enligt vakthavande befälet.. Dagens presstalesperson är Hans Lippens och på eftermiddag/kväll är det Peter Adlersson

Töreboda, Moholm, Falköping, Ranten, Folkets Park, Göteborg, Alvhem, Västra Götaland, Västra Götalands län

170626 kl 00:38. Töreboda. Dieselstöld

En anmälare ringer till polisen för att rapportera en pågående dieselstöld i Moholm. När polisen kommer till platsen kan de gripa tre personer på bar gärning. Dieseldunkar fanns bredvid dem vid gripandet.  De tre männen grips och får följa med till polisstationen för fortsatt lagföring.

KL 01:42. Falköping. Bilbrand

Räddningstjänst och polis larmas till Ranten vid Folkets park där en bil brinner. Räddningstjänsten släcker bilbranden och polisen skriver anmälan skadegörelse genom brand.  Ingen är gripen.

Kl 03:08. Ale, trafikolycka

En bilist har kört in i vajerräcket på E45 i riktning mot Göteborg i höjd med Alvhem.

Inga personskador men olyckan har påverkat trafiken i området. Ca 20 meter av vajerräcket är skadat och bilen får bärgas från platsen.

Polisen Västra Götaland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra