Karta som med röd fyrkant ramar in Åmål, Ånimskog, Borås, Partille, Gamla Alingsåsvägen, Stora Levene, Göteborg, Östra Torpavägen, Jörlanda, Svenljunga, Sexdrega, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

Åmål, Ånimskog, Borås, Partille, Gamla Alingsåsvägen, Stora Levene, Göteborg, Östra Torpavägen, Jörlanda, Svenljunga, Sexdrega, Västra Götaland, Västra Götalands län

00.00 Olaga hot, Åmål

Polis kallas till Ånimskog med anledning av att en person blivit hotad. Det uppges vara flera personer inblandade i en dispyt och omständigheterna är för närvarande oklara. En man har fått en skada på huvudet och är förd till sjukhus. En man har fått följa med till polisstationen för att förhöras. Ingen är gripen.

05.05 Allmänfarlig ödeläggelse, Borås

På Ramnåsgatan har flera rutor till en byggnad där bland annat socialtjänsten huserar krossats. Polisens tekniker kommer under morgon undersöka platsen som nu är avspärrad. Inga personskador.

02.10 Försök till stöld, Partille

Larm om pågående inbrott i en butik på Gamla Alingsåsvägen. Ett fönster är uppbrutet, men det finns i nuläget inga uppgifter på att något stulits. Polis söker i området med bland annat hund, ingen gripen.

02.14 Rattfylleri, Vara

En avställd bil med körförbud stoppas för kontroll i Stora Levene. Föraren som blåser positivt misstänks för rattfylleri och får följa med för provtagning.

04.00 Rattfylleri, Göteborg

Polis följer efter en bil på E20 som vägrat stanna för kontroll. Efter att bilen kört över polisens spikmatta stoppas den på Östra Torpavägen och föraren springer då från platsen. Han anträffas och då han visar tecken på att vara påverkad av narkotika misstänks han för drograttfylleri. Bilen tas i beslag enligt trafikbrottslagen och bärgas från platsen.   

04.45 Misshandel, Jörlanda

På en fest har en person blivit misshandlad av en annan person. Inga uppgifter om skador. Omständigheterna är för närvarande oklara. Anmälan upprättas.

05.44 Trafikolycka, Borås

På länsväg 154 mellan Svenljunga och Sexdrega har två bilar kolliderat. En person är förd till sjukhus med ambulans, skador oklart.  

 

Polisen Västra Götaland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra