Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Trädgårn, Skövde, Stenungsund, Avenyn, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon! Det har varit mycket att göra och nedan kommer de händelser som kan vara värt att nämna. Dagens presstalesman är Christer Fuxborg.

Göteborg, Trädgårn, Skövde, Stenungsund, Avenyn, Västra Götaland, Västra Götalands län

22.23 Göteborg, narkotikabrott.

En person påträffas inne på Trädgårn misstänkt påverkad av droger varför polis tillkallas till platsen. Mannen får följa med för provtagning och i samband med visitation påträffas även misstänkt narkotika på honom vilket tas i beslag, en anmälan skrivs.

 

23.39 Skövde, trafikolycka singel.

På Riksväg 26 mellan Skulltorp och södra avfarten till Skövde är det en motorcykel som får sladd efter att han kört på en hare. Föraren hamnar till slut i vajerräcket och det blir totalstopp i trafiken. Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen. Föraren körs med ambulans till sjukhus i Skövde för vård. MC:n tas i beslag för en trafikteknisk undersökning och patrullen åker sedan till sjukhuset för att få uppgifter på den skadade. I skrivande stund oklart med status på föraren av MC:n.

 

00.05 Stenungsund, narkotikabrott.

Ordningsvakterna har kommit på fyra personer misstänkta för narkotikabrott genom eget bruk inne på Hotellet. Polis larmas och samtliga fyra får följa med för provtagning. Man hittar även en påse som tas i beslag då man kan misstänka att detta är narkotika.

 

00.25 Göteborg, stöld.

En mycket berusad man blir attackerad av flera kvinnor utanför Centralstationen och i samband med detta så blir han av med sin halskedja i guld. Han beskriver kvinnorna att vara i ca 20 – 30 års åldern varav en skulle haft någon form av klänningen på sig. Han säger vidare att de först ”tiggt” pengar och sedan skulle några killar kommit fram och hjälp kvinnorna för att kunna stjäla hans guldkedja, ingen gripen.

 

05.10 Göteborg, narkotikabrott.

En person kontrolleras invid Burger King på Avenyn och denne är så berusad att han får följa med för att sova ruset av sig. I samband med visitation påträffas misstänkt narkotika som tas i beslag, en anmälan skrivs.

Polisen Västra Götaland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra