Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Angered, Saffransgatan, Hisingen, Sankt Jörgens Väg, Agnesberg, Sahlgrenska Sjukhuset, Kungälv, Matskärsvägen, Tjuvkil, Frölunda, Nissan, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt med en hel del att göra. Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Jenny Widén.

Angered, Saffransgatan, Hisingen, Sankt Jörgens Väg, Agnesberg, Sahlgrenska Sjukhuset, Kungälv, Matskärsvägen, Tjuvkil, Frölunda, Nissan, Västra Götaland, Västra Götalands län

23.29 Angered, mordbrand

Polis och räddningstjänst larmas till Saffransgatan med anledning av en fullt utvecklad brand i en lägenhet. Inga personer befann sig i lägenheten som blev helt utbränd. Två trapphus fick utrymmas under tiden som släckningsarbetet pågick. Platsen kommer att spärras av i avvaktan på teknisk undersökning. Inga personskador.

00.13 Hisingen, inbrott

Vis Sankt Jörgens väg är det ett flertal killar som krossar några rutor till Fenestraskolans lokaler och tar sig in på skolan. De försvinner från platsen i riktning mot Backa. En av killarna, en 16-åring grips av polis och två stulna Ipads hittas utefter flyktvägen. Även en väska med Ibooks hittas i terrängen som tas om hand av polis.

01.30 Angered, trafikolycka

På E45 vid Agnesberg är det en bilist som kör av vägen och voltar. Två personer i bilen körs till Sahlgrenska sjukhuset med huvudskador.

03.21 Kungälv, mordbrand

Vid Matskärsvägen i Tjuvkil börjar det brinna i en villa. När polis och räddningstjänst anländer är villan helt övertänd och den får brinna ner. När räddningstjänsten är klara med eftersläckningsarbetet kommer platsen spärras av i avvaktan på teknisk undersökning då brandorsak är okänd. Inga kända personskador.

05.53 Frölunda, inbrott

På Frölundaskolan upptäcker en ledare för ett norskt lag att det varit inbrott på skolan och det saknas värdesaker och bilnycklar. En av lagets bilar saknas också, en silverfärgad Nissan Qashgqai. 

Polisen Västra Götaland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra