Karta som med röd fyrkant ramar in Industrigatan, Göteborg, Lerum, Stenkullevägen, Falköping, Rasta, Danska Vägen, Trollhättan, Karlstorpsvägen, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon Nedan är ett axplock från nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

Industrigatan, Göteborg, Lerum, Stenkullevägen, Falköping, Rasta, Danska Vägen, Trollhättan, Karlstorpsvägen, Västra Götaland, Västra Götalands län

23.36 Mark, misstänkt rattfylleri
På Industrigatan kontrollerar polispatrull en förare. Föraren, en man i 60-årsåldern blåser positivt och tas med för provtagning. En anmälan om misstänkt rattfylleri skrivs.

00.12 Göteborg, misshandel
En gäst på Hotel Post har slagit en vakt och polis kallas till platsen. Gästen som är berusad omhändertas för tillnyktring innan förhör kan hållas. En anmälan skrivs.  

00.14 Lerum, misshandel
En man ringer efter polis, han har blivit slagen med ett basebollträ av en okänd person på Stenkullevägen. Mannen som ringer från sin lägenhet är slagen i bröstkorgen men behöver inte köras till sjukhus. Omständigheterna är vid anmälningstillfället något oklara.

01.18 Falköping, misstänkt rattfylleri
I höjd med Rasta ser vittnen hur en berusad man köra iväg på en vespa utan skyltar .Polispatrull hittar vespan och en hjälm på Danska Vägen, i närheten hittar de även föraren. Föraren blåser positivt och tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri. En anmälan skrivs.

02.10 Trollhättan, fylleri och skadegörelse
Ett vittne ser hur en kvinna ger sig på en parkerad bil på Karlstorpsvägen. Polispatrull hittar kvinnan en bit från bilen som har punktering på samtliga däck. Kvinnan är berusad och tas om hand för tillnyktring, förhör kommer att hållas senare, en anmälan om skadegörelse skrivs.

  

Polisen Västra Götaland

Mest läst av andra