Karta som med röd fyrkant ramar in Mölnlycketerminalen, Falköping, Centralskolan, Dalsjöfors, Storgatan, Göteborg, Norumshöjd, Danska Vägen, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Ulla Brehm.

Mölnlycketerminalen, Falköping, Centralskolan, Dalsjöfors, Storgatan, Göteborg, Norumshöjd, Danska Vägen, Västra Götaland, Västra Götalands län

00.15 Mölnlycke, personrån
Vid Mölnlycketerminalen har en kille utsatts för ett rånförsök. En man har kommit fram till honom och hotat honom med en kniv och sagt att han vill ha kontanter. När killen sa att han inte hade några kontanter gick mannen vidare. Killen gick hem och ringde polisen som sökte efter rånaren utan resultat.

02.00 Falköping, inbrott på skola
Väktare kontaktar polis då någon hade krossat rutor på Centralskolan. Polisen kan konstatera att det varit inbrott och att några datorer ligger kvar på skolgården. Oklart hur mycket man fått med sig. Anmälan om stöld genom inbrott. Ingen gripen.

02.35 Dalsjöfors, drograttfylleri
På Storgatan stoppas två bilister för kontroll. Förare i den ena är en man i 30-årsåldern och i den andra en man i 40-årsåldern. Båda misstänks vara narkotikapåverkade och tas med för provtagning.

03.17 Göteborg, brand
Larm om brand i flera bilar i ett parkeringshus i Norumshöjd. Tre bilar blir helt utbrända och ett stort antal blir rökskadade. En anmälan om skadegörelse genom brand skrivs.

04.29 Göteborg, inbrott i butik
Från Danska Vägen inkommer samtal om att man hör glaskross och att två män gör inbrott i en butik. Männen hinner lämna innan polisen kommer fram. De åkte iväg på en svart mc och hade en silvrig/grå påse med sig. I butiken har man stulit tobak, okänt hur mycket.  

Polisen Västra Götaland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra