Karta som med röd fyrkant ramar in Lidköping, Sockerbruksgatan, Åmål, Tösse, Bjertorp, Göteborg, Askim, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Lidköping, Sockerbruksgatan, Åmål, Tösse, Bjertorp, Göteborg, Askim, Västra Götaland, Västra Götalands län

22.32 Lidköping, inbrott
På Sockerbruksgatan har det varit inbrott i en butik. Någon har brutit upp en dörr och tagit sig in i lokalerna. Där har man bl.a stulit kassan. En teknisk undersökning kommer att göras under söndagen.

00.07 Åmål, trafikolycka
På E45 söder om Tösse har en fyrhjulig motorcykel kört in i en husvägg. På motorcykeln färdades en man och en kvinna i 20-årsåldern och båda är förda till sjukhus med oklara skador. Mannen, som var förare, misstänks för rattfylleri.

02.02 Vara, inbrott
Larmet går på Vara Bjertorp Golfklubb och väktare är snabbt på plats. Det kan konstateras att det varit inbrott i lokalerna men det är i nuläget oklart vad som stulits. En kofot som lämnats kvar på platsen tas i beslag för spårsäkring. En anmälan om stöld genom inbrott skrivs.

02.15 Göteborg, inbrottsförsök
I Askim har en man brutit upp ett fönster och försökt ta sig in när familjen som bor där låg och sov. Sonen i familjen vaknade och såg en maskerad man som var på väg in. Mannen blev dock skrämd och försvann från platsen. Polis har varit på platsen men ingen har gripits.

Polisen Västra Götaland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra