Karta som med röd fyrkant ramar in Lerum, Industrivägen, Göteborg, Vårväderstorget, Borås, Sandeslättsgatan, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Godmorgon! Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson.

Lerum, Industrivägen, Göteborg, Vårväderstorget, Borås, Sandeslättsgatan, Västra Götaland, Västra Götalands län

22.07 Lerum, inbrottsstöld.

Larmet går till ett företag på Industrivägen och polis larmas till platsen. Någon har krossat en ruta till företaget och kommit över datorer. Uppgifter finns om att någon moped har lämnat platsen strax efter det inträffade. Patruller spanar i omgivningen men utan resultat, en anmälan skrivs.

 

22.18 Göteborg, rattfylleri m.m.

En bilist uppges framföra sitt fordon i mycket hög hastighet samt köra på andra bilister på Vårväderstorget. Föraren har även kört på en stolpe samt nära att köra på fotgängare. Polis till plats som lokaliserar bilisten och det visar sig att han är berusad varför han får följa med för provtagning. Han rapporteras även för vårdslöshet i trafik på grund av sin framfart.

 

22.27 Borås, inbrottsstöld.
Larmet går på Daltorpsskolan varför polis beger sig till platsen. Två väktare är på plats och kan konstatera att ett fönster står öppet och man ser fotspår inne på skolan. Man söker igenom lokalerna tillsammans men utan resultat. Man hittar väskor som troligen tillhör tjuvarna varför dessa tas i beslag och det är oklart vad man fått med sig, en anmälan skrivs.

 

01.31 Göteborg, rattfylleri m.m.

En bilist kontrolleras på Sandeslättsgatan och han blåser positivt varför han får följa med för provtagning. Han har tidigare blivit rapporterad för liknande händelser tidigare varför man har rätt att ta mannens bil i beslag, vilket görs.

Polisen Västra Götaland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra