Karta som med röd fyrkant ramar in Svenljunga, Mjöbäck, Överlida, Mariestad, Stallbacken, Göteborg, Järntorget, Borås, Hässleholmen, Skövde, Valand, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Godmorgon. Enligt vakthavande befälet har inga större händelser inträffat i region. Dagens presstalesperson är Hans Lippens (7-16)

Svenljunga, Mjöbäck, Överlida, Mariestad, Stallbacken, Göteborg, Järntorget, Borås, Hässleholmen, Skövde, Valand, Västra Götaland, Västra Götalands län

170902 kl 20:04. Svenljunga, trafikolycka vilt.
En personbil som har kolliderat med en älg på Lv 154, Mjöbäck i riktning mot Överlida. Enligt uppgift inga personskador. Jägare tar hand om älgen. Ambulans, räddningstjänst och polis har varit på plats. Bilen fick bärgas från platsen.
 
Kl 22:01. Mariestad, rattfylleri
På E20 stoppar en polispatrull en bil för kontroll. Föraren i 25 års åldern misstänks för rattfylleri. Hans bil tas också i beslag eftersom det inte är första gången han kör påverkad.

Kl 23:16. Dals-Ed rattfylleri
Polisen kallas till en fest vid Stallbacken. I samband med att dom är där påträffas det en påverkad förare till en personbil.  En man i 25 års åldern medtas för fortsatt provtagning och utredning.

170903 kl 00:32. Göteborg, rån
En kvinna har blivit rånad av två män vid Järntorget. Efter rånet springer de från platsen.  Polis ansluter till platsen och efter att målsägande pekat ut en person grips han för rån.  En yngre man grips och får följa med till stationen för fortsatt utredning, förhör mm.  Oklart om målsägandes gods är anträffat på gärningsmannen.

Kl 00:09. Borås, brand i husvagn/Foodtruck
I Hässleholmen är det en husvagn som brinner. Räddningstjänsten släcker branden. Från platsen har det setts en man i vit tröja och svarta byxor springa iväg. Anmälan skadegörelse genom brand. Ingen är gripen.

02:23. Skövde, personrån
Polisen blir larmad till platsen av en taxichaufför om att en person har blivit rånad i Garpaparken i Skövde. Det ska ha varit 2-4 person som slog ned målsägande och tog hans plånbok och mobiltelefon. I Samband med rånet knivskars målsägande i halsen. Ej allvarligt uppges det senare på sjukhuset. Efter rånet sprang gärningsmännen från platsen.  
Polisen har sökt i närområdet och även polishund har deltagit i eftersöket av gärningsmännen. I ett buskage anträffades målsägandes plånbok och hörlurar till mobiltelefonen.  Ingen är gripen. Anmälan skrivs om rån.

Kl 03:02 Göteborg, våld mot tjänsteman
Polisen larmas till Valand i centrala Gbg där vakterna har ett bråk i entrén till en nattklubb. Fyra personer grips och de misstänks för våld och hot mot tjänsteman mot vakterna på nattklubben.

 

Polisen Västra Götaland

Händelsen i media

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra