Karta som med röd fyrkant ramar in Mölndal, Södra Holtermansgatan, Uddevalla, Sörkällegatan, Skara, Bangårdsgatan, Frändefors, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Thomas Fuxborg och Peter Adlersson. Till kvällen kommer Jenny Widén och Ulla Brehm.

Mölndal, Södra Holtermansgatan, Uddevalla, Sörkällegatan, Skara, Bangårdsgatan, Frändefors, Västra Götaland, Västra Götalands län

02.03 Mölndal, inbrott i förskola
Väktare larmar om ett pågående inbrott i en förskola på Södra Holtermansgatan. Polis kommer till platsen och går in i lokalerna med hund. Där inne kan två misstänkta tjuvar gripas, det är två män i 30 respektive 60-årsåldern. En del brottsverktyg tas i beslag.

02.21 Uddevalla, bilbrand
Räddningstjänsten larmas till Sörkällegatan där det brinner i en bil. När de har släckt branden kan man konstatera att ytterligare två bilar som stod intill har fått brandskador. Anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. I nuläget finns ingen misstänkt.

02.42 Skara, bilbrand
På en grusparkering på Bangårdsgatan har räddningstjänsten släckt en brand i en bil. När polisen tittar närmare på bilen visar det sig att den är anmäld stulen. En anmälan om skadegörelse genom brand skrivs.

03.43 Frändefors, brand i villa
Utanför Frändefors har det brunnit i en villa. De boende kände röklukt från vinden och hörde hur det knäppte och knakade. Räddningstjänst kom och släckte och inga personer fick några skador. Polisen har skrivit en anmälan om brand utan misstanke om brott.

 

Polisen Västra Götaland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra