Karta som med röd fyrkant ramar in Kinna, Boråsvägen, Torslanda, Syrhålamotet, Vänersborgsvägen, Tosseryd, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen. Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Kinna, Boråsvägen, Torslanda, Syrhålamotet, Vänersborgsvägen, Tosseryd, Västra Götaland, Västra Götalands län

23.36 Kinna, trafikolycka
På Boråsvägen vid Kinnahallen inträffar en singelolycka. I bilen färdades fyra personer som samtliga fick köras till sjukhus dock utan allvarliga skador.

00.26 Torslanda, singelolycka
Vid Syrhålamotet är det en bilist som kör av vägen. Föraren körs till sjukhus med okända skador.

01.23 Vänersborg, rattfylleri
På Vänersborgsvägen i höjd med Spikön är det en manlig bilist som kör ner två trafikstolpar och kör av vägen. Han springer från platsen och han anträffas hemma i sin bostad med ansiktsskador. Han körs till sjukhus för vård och misstänks vara påverkad.

05.22 Borås, villabrand
Polis och räddningstjänst larmas till Tosseryd med anledning av en fullt utvecklad brand i en villa. Denna är dock tom på möbler och personer. Vad som orsakat branden är oklar och en förundersökning gällande mordbrand inleds.

 

Polisen Västra Götaland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra