Karta som med röd fyrkant ramar in Stenungsund, Sunnekullen, Lerum, Centrumpassagen, Handelsbanken, Orust, Elvägen, Varekil, Kållered, Ekenleden, Kicks, Uddevalla, Skruvvägen, Källdal, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen. Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Hans Lippens och Stefan Gustafsson.

Stenungsund, Sunnekullen, Lerum, Centrumpassagen, Handelsbanken, Orust, Elvägen, Varekil, Kållered, Ekenleden, Kicks, Uddevalla, Skruvvägen, Källdal, Västra Götaland, Västra Götalands län

23.13 Stenungsund, inbrott
Vid Sunnekullen upptäcker en man att det varit inbrott i hans bostad. Någon har brutit upp en balkongdörr på andra våningen och tagit sig in i bostaden. Okänt vid anmälöningstillfället vad som saknas. 

00.11 Lerum, försök till grov stöld
Vid Centrumpassagen är det två personer som med hjälp av en cirkelsåg försöker forcera dörren in till Handelsbanken men misslyckas. På personer ses springa från platsen okänt sedan hur de kommit från platsen.

01.33 Orust, drograttyfylleri
Vid Elvägen i Varekil stoppas en manlig bilist för kontroll. Han saknar körkort och är misstänkt narkotikapåverkad. han får följa med för provtagning.

01.51 Kållered, inbrott
Vid Ekenleden är det ett okänt antal personer som forcerar jalusi och glasrita in till Kicks-butiken. Någon har sedan krossat några montrar och stulit parfym. Okänt hur de lämnat platsen. 

03.03 Uddevalla, inbrott
Vid Skruvvägen i Källdal konstaterar väktare att det varit inbrott på Svetsmaskins Service. Det saknas svetsar till ett värde av cirka 100 000 kronor. Minst två personer ses lämna platsen i en mörk bil.

Polisen Västra Götaland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra