Karta som med röd fyrkant ramar in Falköping, Wetterlinsgatan, Göteborg, Mariagatan, Lidköping, Läckögatan, Åmål, Tösse, Trollhättan, Åsaka, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Tommy Nyman.

Falköping, Wetterlinsgatan, Göteborg, Mariagatan, Lidköping, Läckögatan, Åmål, Tösse, Trollhättan, Åsaka, Västra Götaland, Västra Götalands län

01.46 Falköping, trafikolycka
Vid korsningen riksväg 46 - Wetterlinsgatan har det inträffat en singelolycka. Det är en personbil som har snurrat runt. Inga personer är kvar vid fordonet men efter en liten stund kommer föraren tillbaka. Han är oskadd och säger att han väjt för ett rådjur. Inga misstankar om brott.

01.54 Göteborg, inbrott på restaurang
Polisen larmas till en restaurang på Mariagatan där larmet har gått. På plats kan man konstatera att någon krossat en ruta och tagit sig in. Det är i nuläget oklart vad som stulits och ingen är gripen.

03.17 Lidköping, skadegörelse
På Läckögatan har någon tänt på flera halmbalar så räddningstjänsten får rycka ut och släcka. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse.

04.34 Åmål, brand i villa
Räddningstjänsten larmas till en villabrand söder om Tösse. När man kommer till platsen är villan övertänd. Räddningstjänsten kommer låta huset brinna ner och se till så att elden inte sprider sig till andra byggnader. En äldre person befaras vara kvar i villan. När räddningstjänsten är klar kommer polisen att spärra av och senare göra en teknisk undersökning. Brandorsaken är i nuläget oklar men en förundersökning om mordbrand har inletts.

05.35 Trollhättan, rattfylleri
På riksväg 42 i Väne-Åsaka stoppas en bilist för kontroll. Förare är en kvinna i 40-årsåldern som blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Hon tas med för vidare provtagning på polisstationen. 

Polisen Västra Götaland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra