Karta som med röd fyrkant ramar in Hamngatan, Stenungsund, Hasselbackevägen, Härryda, Hällingsjö, Göteborg, Ungbrodersgatan, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon En del trafikolyckor, inga allvarliga personskador. Dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Peter Adlersson och Tommy Nyman.

Hamngatan, Stenungsund, Hasselbackevägen, Härryda, Hällingsjö, Göteborg, Ungbrodersgatan, Västra Götaland, Västra Götalands län

22.13 Hjo, inbrott
En ruta har krossats på en klädaffär på Hamngatan, utanför ligger tomma galgar och en del kläder. Polis med hund spårar i omgivningen, ingen gripen i nuläget. En anmälan skrivs.

01.12 Stenungsund, misshandel
En man i 18-årsåldern blir på en parkeringsplats på Hasselbackevägen belyst med grön laser, inga kända personskador. Polis kan lokalisera lägenheten som belysningen kommer ifrån. Förhör hålls med två personer, en anmälan skrivs om misshandel. Ingen laserpekare anträffad.

01.56 Härryda, skadegörelse genom brand
En bil brinner av okänd anledning i Hällingsjö. Branden släcks och polis skriver en anmälan om skadegörelse genom brand, inga personskador finns uppgivna.

05.06 Göteborg, inbrott
Ett inbrottslarm går från en bostad på Ungbrodersgatan, två personer lämnar tydliga skospår när dom lämnar platsen. Polis med hund spårar, ingen gripen i nuläget. Oklart i nuläget vad som stulits. Tekniker skickas till brottsplatsen för undersökning.

 

 

Polisen Västra Götaland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra