Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Kapplandsgatan, Götene, Båtmansgatan, Göteborg, Järntorget, Stenungsund, Gråtrutgatan, Partille, Laxfiskevägen, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon. Nedan är ett axplock från nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Stefan Gustafsson.

Borås, Kapplandsgatan, Götene, Båtmansgatan, Göteborg, Järntorget, Stenungsund, Gråtrutgatan, Partille, Laxfiskevägen, Västra Götaland, Västra Götalands län

23.24 Borås, grov misshandel
Telefonsamtal kommer från en bostad på Kapplandsgatan, där en man skall vara knivskuren. Gärningsmannen har lämnat platsen i en vit bil enligt vittnen. Den skadade mannen som är i 25-årsåldern körs med ambulans till NÄL, oklart skadeläge. Ingen är gripen i nuläget. Teknisk undersökning görs på brottsplatsen och en anmälan skrivs om grov misshandel.

23.41 Götene, misstänkt rattfylleri
I Holmestad ser ett vittne hur en bil kör i diket, föraren verkar inte skadad. Polispatrull kan ta med föraren, en man i 60-årsåldern för provtagning misstänkt för rattfylleri. En anmälan skrivs.

00.45 Sotenäs, misshandel
Polis larmas till Båtmansgatan där en man slagit en annan, männen skall vara bekanta med varandra. Polispatrull omhändertar den misstänkte mannen för fylleri innan förhör kan hållas. En anmälan om misshandel skrivs, inga uppgifter finns i nuläget om personskador.

02.22 Göteborg, misshandel
En man i 30-årsåldern ringer polis efter att han blivit misshandlad av en okänd person på Järntorget. Ingen gärningsman finns kvar på platsen. Förhör hålls och en anmälan om misshandel skrivs. Oklart gällande personskador.  

02.35 Stenungsund, skadegörelse
Okänd person kastar två stenar genom en ruta i en bostad på Gråtrutgatan. Polispatrull gör en platsundersökning  och en anmälan skrivs. Ingen gripen i nuläget.

03.38 Partille, stöld genom inbrott
Ett larm går i en företagslokal på Laxfiskevägen och två unga män ses springa från brottsplatsen. I nuläget oklart vad som stulits, hela entrefönstret är krossat. Polis undersöker platsen och en anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.  

 

 

Polisen Västra Götaland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra