Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Gibraltargatan, Uddevalla, Frölandsvägen, Bröderna, Brandts, Hedåsgatan, Mariestad, Noltorpsvägen, Siriusgatan, Bergsjön, Munkedalsmotet, Tellusgatan, Vårgårda, Strömstad, Orust, Rönnbärsvägen, Varekil, Vasagatan, Landala, Skövdevägen, Tidan, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen. Dagenspresstalesman är Thomas Fuxborg.

Göteborg, Gibraltargatan, Uddevalla, Frölandsvägen, Bröderna, Brandts, Hedåsgatan, Mariestad, Noltorpsvägen, Siriusgatan, Bergsjön, Munkedalsmotet, Tellusgatan, Vårgårda, Strömstad, Orust, Rönnbärsvägen, Varekil, Vasagatan, Landala, Skövdevägen, Tidan, Västra Götaland, Västra Götalands län

16.05 Göteborg, inbrott
Vid Gibraltargatan är det en man som upptäcker att grannens lägenhetsdörr är uppbruten på Studentboendet. Polis konstaterar inbrott men oklart vad som saknas.

17.17 Uddevalla, bilbrand
Vid Frölandsvägen börjar det brinna i en parkerad bil inne på Bröderna Brandts område. Branden sprider sig och fyra bilar blir totalt utbrända och en femta bil får lackskador i samband med branden. Oklart vad som orsakat branden.

22.37 Göteborg, inbrott
Vid Hedåsgatan upptäcker en man att det varit inbrott i hans lägenhet. Någon har tagit sig in i lägenheten via ett fönster och stulit pass, kontokort och parfymer.

22.58 Mariestad, inbrott
Vid Noltorpsvägen upptäcker en man att det varit inbrott i hans hus. Någon har tagit sig in via ett fönster. Oklart vad som saknas.

23.24 Göteborg, personrån
Vid Siriusgatan, Bergsjön är det två kvinnor som blir avtvingade sina mobiltelefon under knivhot från två unga killar. Inga personskador.

23.59 Munkedal, bilbrand
Vid parkeringen Munkedalsmotet är det någon som anlägger en brand i en parkerad bil.

00.29 Göteborg, bilbrand
Vid Tellusgatan, Bergsjön börjar det brinna i en parkerad bil i ett parkeringshus. Bilen blir helt utbränd men det förelog ingen spridningsrisk.

01.33 Vårgårda, inbrott
Vid Degrabo gård, en metallåtervinningsstation konstaterar väktare att det varit inbrott. Någon har tagit sig in på kontoret via ett fönster och stulit kontanter, ett kassaskåp och tankkort.

03.05 Strömstad, singelolycka
På E6 i södergående riktning i höjd med Cirkle K är det en manlig förare som kör in i mitträcket. Inga personskador men föraren misstänks vara alkoholpåverkad.

04.41 Orust, inbrott
Vid Rönnbärsvägen, Varekil konstaterar en man att det varit inbrott på Varekilsskolan. Någon har tagit sig in via ett fönster. Oklart vad som saknas. 

05.24 Göteborg, misshandel
På Vasagatan i närheten av Vasagrillen är det en kille som blir misshandlad av en 20-årig kille och denne grips av polis uppe vid Landala torg. Den slagne blir omplåstrad av ambulanspersonal på plats.

06.21 Skövde, singelolycka
På Skövdevägen vid Tidan är det en kille som kör av vägen och in i en mur. Han klarar sig oskadd men bilen blir totalkvaddad. Killen misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning.

 

 

 

Polisen Västra Götaland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra