Karta som med röd fyrkant ramar in Partille, Oluff Nilssons Väg, Göteborg, Järntorget, Fjällgatan, Mariestad, Stockholmsvägen, Strömstad, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon. Vakthavande rapporterar en lugn polisiär natt i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman.

Partille, Oluff Nilssons Väg, Göteborg, Järntorget, Fjällgatan, Mariestad, Stockholmsvägen, Strömstad, Västra Götaland, Västra Götalands län

00.11 Partille, rattfylleri
På Oluff Nilssons väg stoppar polispatrull en bil för kontroll. Föraren som var en man i 40-årsåldern misstänks för rattfylleri genom påverkan av narkotika. Han fick följa med för provtagning.

00.39 Göteborg, narkotikabrott
På en restaurang vid Järntorget anträffar polispatrull narkotika på en man. Mannen avvisas från platsen och rapporteras för narkotikabrott.

01.39 Göteborg, brand
Räddningstjänst och polis kallades till Fjällgatan där det brann i flera återvinningscontainrar. Branden släcktes och ingen misstänkt finns. Anmälan om skadegörelse genom brand.

02.34 Mariestad, misshandel
På Stockholmsvägen blir två män misshandlade en annan man. De griper själva den misstänkte och håller fast honom till polis kommer till platsen. Den första mannen fick ett oprovocerat slag i ansiktet och när den andra målsäganden ifrågasatte varför den misstänkte slog fick han själv ett knytnävsslag i ansiktet.  Den gripne mannen är i 25-årsåldern.

04.30 Strömstad, narkotikabrott
I samband med att polisen kallas till ett lägenhetsbråk i centrala Strömstad misstänks en av personerna i lägenheten vara narkotikapåverkad. Det är en man i 25-årsåldern och han fick följa med för provtagning misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

Polisen Västra Götaland

Mest läst av andra