Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Inägogatan, Borås, Åsvägen, Boda, Näset, Landalabergen, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Godmorgon. Nedan följer ett mindre axplock av händelser som polisen har jobbat med under kvällen natten. Dagens presstalesperson är Hans Lippens ( 07-16)

Göteborg, Inägogatan, Borås, Åsvägen, Boda, Näset, Landalabergen, Västra Götaland, Västra Götalands län

Göteborg
Angående händelsen igår eftermiddag, skottlossningen på Inägogatan finns det inga nya uppgifter i ärendet. Ingen person ha inrapporterats skadad i natt och ingen är gripen för gärningen.
Tekniker har varit på plats och avslutat sitt arbete. Insatsen avslutades vid midnatt.

Kl 17:51 Borås. Rattfylleri.
En polispatrull stoppar en bil för kontroll på Åsvägen i Boda. Föraren misstänks för rattfylleri och medtas för fortsatt provtagning och utredning.

Kl 18:23. Göteborg, Näset
Uppmärksammade grannar iakttar en man som smyger omkring i området. Även villa ägaren själv har ett larm som är kopplat till en kameraövervakning.
I kameran  kan de se en man som smyger omkring på baksidan av sin fastighet. Polis kallas till platsen och en bil som är på väg fram adressen stoppas och kontrolleras. I bilen finns det två personer som grips för förberedelse grov stöld. Båda två tas med för fortsatta förhör.

180114 kl 03.49. Göteborg, brand i p-garage Landalabergen
Räddningstjänsten, ambulans och polis larmas till Landala angående en bilbrand i ett p hus- Ovanför p huset finns det bostäder. Kraftig rökutveckling i fastigheten. Ingen evakuering är förestående men det kommer att krävas lång tid för rök evakuering i fastigheten. Räddningstjänst och polis är kvar på platsen. Polis skriver anmälan mordbrand.

 

Polisen Västra Götaland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra